Цьогоріч Сторожинецьку музичну школу закінчили двадцять два юних митці

Нещодавно в Сторожинецькій музичній школі відбувся випускний вечір. Цей святковий день перегорнув ще одну сторінку історії школи, підсумовуючи величезну роботу, проведену в 2017-2018 навчальному році. Двадцять два випускники отримали свідоцтва про закінчення школи, з яких семеро – з відзнакою.

Більше сорока грамот від Чернівецької обласної державної адміністрації отримали учні та викладачі – переможці обласних конкурсів. Були нагороджені грамотами від дирекції 34 учні за відмінні успіхи в навчанні та зразкову поведінку. Директор школи Іонуц Тетяна Вікторівна звернулася до випускників, привітала їх зі святом, подякувала за роботу викладачам, за підтримку – батькам.

На свято завітали представники влади: заступник голови Сторожинецької райради Філіпович Володимир Миколайович, начальник відділу культури національностей та релігій Сторожинецької РДА Давидчук Ірина Володимирівна, перший заступник міського голови Брижак Петро Михайлович, начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Сторожинецької міської ради Гаврилюк Андрій Олексійович.

Петро Михайлович і Володимир Миколайович також привітали всіх присутніх із закінченням навчального року. Подякували учням та викладачам за високі досягнення та плідну працю і запевнили, що влада завжди буде підтримувати та розвивати школи естетичного виховання. В концертній програмі звучали твори сучасних композиторів, композиторів-класиків.

Вечір пройшов в затишній, святковій атмосфері. Адміністрація музичної школи бажає всім своїм випускникам вірити у свій успіх, у свою велику мету!

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ