Вірні збірній! У Сторожинці відбулося свято для футбольних фанів

Футбол – найпопулярніший спорт на планеті. Це водночас і змагання, і шоу, і хобі, і мистецтво, і пристрасть. Життя та успіхи окремого футбольного клубу стають частиною життя його фанів, а життя національної збірної, зі своїми перемогами та проблемами, злетами та поразками, традиціями та новинами  – частиною життя всієї країни.

Вчора, 9 червня 2018 року, на Центральному майдані Незалежності у Сторожинці фанати української збірної влаштували тематичні розваги містянам.

Подібне в Сторожинці – вперше. Як і обіцяли організатори, були конкурси та розваги, фрістайл від майстрів футболу, розіграш призів, у тому числі й квитків на матч збірної України у Лізі Націй та м’яча з автографом Андрія Шевченка.

Також переможці конкурсів залишили свої побажання для збірної на великому прапорі з надписом “Сторожинець”. Для дітей був настільний футбол та змагання на ігрових консолях.

Зі слів організаторів, це дійство було влаштоване для згуртування вболівальників навколо ідеї вболівання за національну збірну по всій країні. Одним з етапів стане відбір груп підтримки на виїзні та домашні матчі.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ