Повний комплект нагород здобули спортсмени клубу «ALLIANCE» у відкритому турнірі з карате у Вижниці

17 нагород різного ґатунку здобули вихованці клубу «Alliance» у відкритих змаганнях з карате «Кін Хін Кап», що проходили нещодавно у Вижниці.

Відкритий турнір зібрав спортсменів із п’яти клубів віком від 6 років і старше із Чернівецької, Івано-Франківської та Львівської областей. За словами тренера Павла Шестакова, спортсмени клубу «Alliance» здобули 6 золотих, 2 срібних та 9 бронзових нагород та посіли перше загальнокомандне місце.

Переможцями у відкритих змаганнях стали Ставчанський В’ячеслав (куміте 8-9 років), Грінчук Олег (ката 11-13 років), Гімінчук Денис (ката 13-15 років), Воробець Андрій (куміте 12-13 років) та Лунгуляк Адріан (ката та куміте 16-18 років).

На другу сходинку п’єдесталу зійшов Бліжинець Андрій у розділі фантом 6 років та Чунтул Мирослав в індивідуальному куміте 14-15 років.

Бронзові медалі завоювали Можар Поліна (фантом 6 років), Осокін Кирил (ката 6-7 р.), Федчук Олег (куміте 8-9 р.), Бліжинець Андрій (ката 6-7 р.), Бліжинець Катерина (куміте 12-13 р.), Танасійчук Андрій (куміте 12-13 р.), Лукенюк Кирил (куміте 12-13р.), а Демедюк Антон та Мікіцел Вадим завоювали «бронзу» в категорії 18+.

Вітаємо сторожинчан з успіхом та бажаємо тільки перемог!

Джерело: Павло Іванчак

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ