Школа – це стартовий майданчик для творчих злетів та перемог

Вчора, 12 червня 2018 року, у Давидівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося свято обдарованої дитини «Вами гордиться школа», на якому були вшановані учні школи, які вибороли перемоги в ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, мовно-літературних конкурсів, учасники обласного конкурсу «Знавці Біблії», творчих та екологічних конкурсів, спортивних змагань та змагань зі спортивного орієнтування.

На святі були присутні учні, батьки та вчителі. Зі словами вдячності до розумників та розумниць, вчителів і батьків звернулася директор школи Горецька Оксана Троянівна, яка подякувала учням за високі досягнення, старанність, наполегливість. Учнів та вчителів нагороджували грамотами, а батькам вручили подяки – за виховання здібної та старанної дитини.

Свято було веселим і несподіваним, адже кожен отримав у подарунок книжку-каталог юних обдарувань «Обдарована родина – обдарована дитина». Учні, батьки та вчителі покидали зал із посмішками на обличчях знаючи, що школа – це стартовий майданчик для творчих злетів та перемог.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ