У Банилові-Підгірному вихованцями екологічних гуртків створено екологічну стежину

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА №150 “Про проведення обласної акції “Буковині на згадку” та з нагоди відзначення 100-річчя позашкілля в Україні педагогічний колектив Сторожинецького ЦЕНТУМ активно долучився до участі у вище зазначеній акції.

У селі Банилів-Підгірний вихованцями екологічних гуртків створено екологічну стежину, на якій визначено зупинки для ознайомлення з визначними природними, архітектурними та історичними об’єктами села.

Зокрема, колектив ЦЕНТУМу провів облаштування зупинки “Релакс” на екологічній стежині “Кощуя”, де були обладнані місце для відпочинку, для багаття та встановлений ящик для відходів і сміття. Установлений стіл та пеньки для сидіння цікаво оздобили розмальованими кольоровими “смайликами”.

Саме ця зупинка приваблює не тільки вихованців гуртків під час походів, екскурсій, а й місцевих мешканців та гостей села, також це місце стало улюбленим для відпочиваючих дітей з різних куточків України у таборі “Водограй”.

Під час заходу була організована зустріч з цими дітьми і проведена бесіда про особливості природи населеного пункту та опрацьовані навички культури поведінки у природі.

Категорія: Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ