В РБНК відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції

28 червня 1996 року Верховна Рада України 315 голосами “За” ухвалила основний Закон країни – Конституцію, яка закріпила правові основи незалежної держави, її суверенітет, територіальну цілісність, права людини та громадянина.

Вчора, 27 червня 2017 року, в районному Будинку національних культур відбулися урочистості з нагоди 22-ї річниці з дня прийняття Конституції. На початку заходу хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя за вільну соборну Україну, після чого до пам’ятників Тараса Шевченка та Юрія Федьковича були покладені квіти.

З вітальним словом виступили голова Сторожинецької районної ради Іван Лосік, голова Сторожинецької районної державної адміністрації Ярослав Бартош та вручили спільні грамоти і подяки РДА та райради. За сумлінну роботу і з нагоди Дня Конституції грамоти та подяки вручення грамот продовжили Сторожинецький міській голова Микола Карлійчук та секретар міської ради Ігор Матейчук. Також молодим краянам вручили головний документ громадянина України – паспорт.

Протягом всього заходу для гостей виступали народні аматорські колективи та виконавці.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ