Жителі Чудейської громади під стінами ОДА вимагали ремонту дороги до Їжівців

Сьогодні, 13 серпня 2018 року, під стінами Чернівецької ОДА зібралися жителі Чудейської громади, щоб висловити своє невдоволення ходом робіт по капітальному ремонту дороги, що з’єднує Чудей та Їжівці.

Тендер на ремонт “автомобільної дороги місцевого значення С261002 Верхні Петрівці – Нова Красношора на ділянці км 2+381 – км 5+845 Сторожинецького району” був проведений Службою автомобільних доріг Чернівецької області ще у листопаді 2017 року. Переможцем стало ТОВ “ТД Укрвторресурс” з пропозицією у 21,3 мільона гривень.

Як запевняли місцеві жителі, з того часу на дорогу привезли декілька вантажівок щебеню та декілька труб для водовідведення і на цьому роботи закінчилися.

Тим часом у березні 2018 року Служба автомобільних доріг підписала додаткову угоду з ТОВ “ТД Укрвторресурс”, якою було змінено календарний графік виконання робіт та завершення ремонту переносилося аж на листопад 2019 року.

Зараз, у суху спекотну погоду, відсутність асфальту на дорозі, якою рухаюється чимало автотранспорту, створює величезні незручності для місцевих жителів, які буквально бояться відкрити вікна в домівках, тому що кімнати швидко наповнюються пилом.

До мітингуючих вийшов голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук та начальник Служби автомобільних доріг Чернівецької області Ігор Гах. 

Через деякий час декілька чоловік як ініціативна група піднялися до приміщення ОДА, де обговорили подальші кроки по вирішенню конфліктної ситуації.

Людям пообіцяли, що роботи на дорозі між Чудеєм та Їжівцями розпочнуться вже цієї середи, 15 серпня, та їх перша стадія має завершитися до 24 серпня.

Жителі Чудейської громади налаштовані рішуче. Вони заявили, що перекриють дорогу в селі, якщо ремонт не розпочнеться найближчим часом.

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ