Майбутнім першокласникам вручили подарунки до Дня знань

Вчора, 15 серпня 2018 року, у залі засідань Сторожинецької райради відбулася акція до Дня знань “В перший раз у перший клас!”, організована для дітей з інвалідністю членів ГО БДІ “Богдан”.

Під час заходу дітям, які вперше мають піти до школи, були подароване канцелярське приладдя та шкільні рюкзаки.

Як розповіла голова ГО “Богдан” Галина Токар, акція відбулася за підтримки районної ради, РДА, Сторожинецької міської ради, Красноїльської селищної ради та добродійників – традиційного спонсора Оксани Гаденко, італійсько-української групи “Подаруй посмішку!” та підприємця Дмитра з Сторожинця, який допоміг придбати рюкзаки.

Набори були підготовані для п’ятнадцяти першокласників. Через об’єктивні обставини не всі змогли бути присутніми на заході, але дітям обов’язково передадуть подарунки.

Двадцять сімей з Красноїльської громади та двадцять сімей з Сторожинецької громади отримали фінансову допомогу. Наприкінці акції виступили представники районної та міської влади з привітаннями до наступаючого свята, а від спонсора Ксенії Гапій кожній мамі та дитині були роздані стилізовані шкарпетки з подарунками.

“Батькам повідомили, що скоро в Сторожинці відкриється інклюзивно-ресурсний центр, спеціалісти якого будуть надавати необхідну допомогу та підтримку сім’ям, у яких виховуються діти з інвалідністю, – розповідає Галина Василівна. – А також батьки щиро вдячні за виявлену до них повагу та розуміння.”

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ