В Сторожинці шукали витоки води за допомогою сучасної лабораторії

Сьогодні, 21 серпня 2018 року, в Сторожинці по вул. Некрасова та Чернівецькій проводили пошук витоків води за допомогою сучасної лабораторії КП “Чернівціводоканал”, яка за допомогою сучасних логерів шуму та частоти, логера тиску та мобільного ультразвукового стаціонарного витратоміра дозволяє з високою точністю віднайти місце прихованого витоку води з водогону.

Найбільш небезпечними є приховані аварії, коли вода не виходить на поверхню, а йде ливневою або каналізаційною мережею – щоб знайти такий витік, потрібно “перекопувати” великі ділянки вулиць.

Наприклад, за оцінкою сторожинецьких комунальників, витік води по вул. Некрасова щомісячно складав біля 1,5 тис. м³.

“Саме тому було прийнято рішення звернутися до КП “Чернівціводоканал” з проханням допомогти у пошуку цього складного витоку, – розповідає начальник КП “Сторожинецьке ЖКГ” Андрій Кухарук. – В результаті досягнутих домовленостей мобільна лабораторія з пошуку витоків води допомогла знайти дві значні приховані аварії водогону. Ліквідація цих давніх витоків дозволить зменшити втрати води та оптимізувати витрати.

Висловлюю щиру подяку начальнику КП “Чернівціводоканал” Анатолію Чабану, начальнику каналізаційного господарства КП “Чернівціводоканал” Аркадію Березі та працівникам лабораторії.

Категорія: ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ