У Банилові-Підгірному дітям розповідали про День Незалежності

Нині свято нашого народу,
Свято України її роду!
Ще пройти доріг нам слід багато…
Свято майбуття й надії свято.

24 серпня ми святкуємо найголовніше державне свято – День Незалежності України. 27 років – незначний проміжок часу, але за ці роки країна пройшла довгий і важкий шлях.

Цей день об’єднує всіх, хто любить і шанує нашу країну, хто своєю працею створює гідне майбутнє Батьківщини.

Україна завжди славилася не лише своєю багатовіковою історією, багатими культурними традиціями, а й найголовнішим – її людьми, тими, хто своєю діяльністю наближає країну до стабільності і впевненості в кожному подальшому дні.

Бібліотекарі села Банилів-Підгірний запропонувала своїм користувачам ряд заходів, щодо відзначення 27 річниці Незалежності України.

У бібліотеці проведено урок громадянства «Щоб засяяв Незалежності стяг» та оформлено виставку-форум «Є на світі слово на землі одне, високе, світле: Україна», а також, використовуючи комп’ютерні технології, бібліотекар Нагорська Оксана Володимирівна, представила увазі читачів слайд-перегляд «Пісні про Україну» та відео-круїз «Україна – країна, де варто жити».

Бібліотекарі для своїх юних користувачів підготували інформаційну годину «Гроно цікавинок про Україну».

Святково одягнені дітлахи уважно слухали бібліотекаря Коваль Тетяну Павлівну, яка розповіла дітям про історію становлення нашої держави, а Стратейчук Віра Омелянівна познайомила з книжково-ілюстрованою виставкою «Україна – свята моя земля», де представлені державні символи України та література, що докладніше знайомить користувачів з темою Незалежності України.

У виконанні Оксани Володимирівни прозвучали пісні «Україна вишиванка» та «Квітуча Україна». Родзинкою свята став танець «Тобі Україно!» у виконанні учнів 4–А класу.

Варто зазначити, що дітлахи не лише слухали, а й виявляли свою обізнаність, незважаючи на свій юний вік, у значенні державних символів, слів гімну України, звичаїв та обрядів нашого народу. Під час свята діти читали вірші, співали пісні і вітали свою рідну Батьківщину з Днем її Незалежності.

“Ми віримо в майбутнє України і бажаємо щоб свято Незалежності принесло українській родині щастя, добро, мир та любов. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням єдності та порозуміння” – зазначали на заході.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ