На Центральному майдані Сторожинця відбулися урочистості з нагоди Дня незалежності

Вчора, 24 серпня 2018 року, на Центральному майдані Сторожинця відбулися урочистості з нагоди Дня Незалежності України.

Розпочалися заходи концертною програмою, під час якої з вітальними словами виступили заступник голови районної ради Володимир Філіпович, голова РДА Ярослав Бартош, голова Сторожинецької громади Микола Карлійчук та народний депутат Григорій Тиміш, після чого були вручені почесні грамоти та нагороди найбільш видатним представникам нашого краю.

Вшановуючи пам’ять тих, хто поклав своє життя для процвітання України, присутні поклали корзини з квітами до визначних місць, зокрема до пам’ятної стели “Герої Підгір’я” та пам’ятника Тарасу Шевченку.

Для гостей свята, яких було чимало, на Центральному майдані Незалежності співали та танцювали народні аматорські колективи з усього району. На площі провели виставку декоративно-прикладного мистецтва майстри Сторожинеччини.

Протягом всього дня волонтерами, які проводять збір коштів на лікування сторожинчанки Єви Іленчук, був організований благодійний ярмарок та майстер-класи, а по завершенню офіційної частини свята – дефіле у вишиванках та перегляди мультфільму і кінофільму для всіх бажаючих.

Категорія: Важливо Відео Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ