У Сторожинецькому лісовому коледжі до навчання приступили 368 студентів

Сторожинецький лісовий коледж – це навчальний заклад, який готує спеціалістів для лісової галузі всієї країни. Цього року коледж прийняв 368 своїх вихованців, які навчатимуться на денному і заочному відділеннях.

В урочистостях з нагоди Дня знань взяли участь начальник Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Сахнюк, начальник відділу кадрово-організаційної роботи Сторожинецької міської ради Аліна Побіжан і настоятель Церкви Різдва Пресвятої Богородиці отець Михайло. 

«Дорогі студенти, ви робите перші важливі кроки до професії лісівника, до роботи у наших лісогосподарських підприємствах, – звернувся до учасників свята Віктор Анатолійович. – Це поважна професія і водночас непроста, яка вимагає знань, уміння. З нею ваше життя буде цікавим і змістовним. Як ваш колега, випускник Шацького лісового коледжу, що на Волині, запевняю, що усі набуті знання у навчальних аудиторіях стануть вагомою базою вашого подальшого професійного зростання. Шануйте і любіть свій рідний навчальний заклад, своїх викладачів. Хай студентські роки стануть одними з найсвітліших у вашому житті».

Викладачам коледжу були вручені почесні грамоти за вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів для роботи у лісовому господарстві нашої держави.

Серед випускників Сторожинецького лісового коледжу багато знаних лісівників. Тут, до речі, вчився і працював Юрій Миколайович Марчук – відомий науковець, колишній багаторічний керівник лісогосподарської галузі нашої держави, який нині, до всього, обіймає посаду голови Товариства лісівників України.

Загалом 55 Заслужених працівників лісового господарства країни мають честь називати себе колишніми студентами Сторожинецького коледжу.

«Приємно відзначити, що наші випускники не забувають свій навчальний заклад. До нас, як і колись, приходять вчитися діти лісівників, продовжуючи родинні професійні династії, і це дуже радує», – каже директор коледжу, спеціаліст вищої категорії Володимир Плакош.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ