У Старій Жадові знайомили першокласників з бібліотекою

Вчора, 6 вересня 2018 року, у бібліотеці №1 села Стара Жадова відбулася екскурсія для першачків під назвою «Запрошуємо у світ книги».

Мета екскурсії полягала у розвитку інтересу до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надати перші поради, як користуватися бібліотекою у майбутньому, а найголовніше – викликати бажання стати активними читачами. Маленькі читачі вперше завітали в чарівну оселю дитячої книги, яка не залишає жодну дитину байдужою.

Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ фантастичних пригод та цікавих мандрів.

Книг тут, звісно не бракує – казки, оповідання, енциклопедії, довідники , хрестоматії. Бібліотекар Грицюк Н.Я. зазначила, що книга в житті людини має величезне значення. І хоч інформаційним лідерами для дітей є комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом інформації.

Маленькі читачі познайомилися з правилами користування бібліотекою та книгою. Діти жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекаря, відповідали на запитання вікторини, взяли участь цікавих іграх та конкурсах. Екскурсія пройшла успішно, діти з великим захопленням записувались в читачі сільської бібліотеки.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ