Семінар про пільги в оподаткуванні для учасників АТО

Пільги в оподаткуванні

Заступник начальника ДПІ у Сторожинецькому районі ГУ ДФС у Чернівецькій області Людмила Хмелюк взяла участь в інформаційному семінарі, який проводив Сторожинецький центр зайнятості для військовослужбовців та учасників АТО, що цікавляться підприємницькою діяльністю та мають намір започаткувати власну справу.

Метою вказаного заходу було інформування  присутніх про перспективи розвитку підприємництва в регіоні, сприяння державної служби зайнятості та фіскальної служби в організації та провадженні підприємницької діяльності.

Людмила Іванівна ознайомила присутніх з основними етапами організації підприємницької діяльності, оподаткування та податкові пільги зі сплати податків, зборів, мита та інших платежів до бюджету відповідно до податкового та митного законодавства.

Зустріч відбувалася в форматі питання – відповідь. Присутні на семінарі військовослужбовці, порушували питання  отримання соціальної пільги, а також питання пільг по земельному податку та податку на майно. Людмила Хмелюк надала відповіді на всі запитання присутніх згідно чинного законодавства.

Джерело: ДПІ у Сторожинецькому районі

Категорія: АТО Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ