Сторожинецькі рятувальники стали кращими у обласних змаганнях з волейболу серед підрозділів УДСНС

Сьогодні у Чернівцях відбулася фінальна частина обласних змагань з волейболу серед підрозділів Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

На ігровий майданчик вийшли кращі команди за результатами першого дня змагань – Управління ДСНС України у Чернівецькій області, Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, Державної пожежно-рятувальної частини №12 міста Сторожинець та Державної пожежно-рятувальної частини №14 селища Глибока.

За результатами півфінальних матчів сильнішими виявилися команди Управління та Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець, які і розіграли між собою звання переможця.

З рахунком 2:0 за партіями переможцем змагань стала команда сторожинецьких рятувальників, команда Управління ДСНС виборола друге місце у турнірній таблиці.

У напруженій боротьбі за 3 місце зіграли команди Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та Державної пожежно-рятувальної частини № 14 смт Глибока, де кращою виявилася команда Аварійно-рятувального загону.

Заступник начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області Сергій Шмиголь подякував учасникам за сильну гру та нагородив переможців змагань кубками, грамотами та грошовими винагородами.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ