До Сторожинця завітали представники Запорізької, Хмельницької та Черкаської областей в рамках Програми “Децентралізація на практиці – вчимося один від одного”

В рамках Програми стажування “Децентралізація на практиці – вчимося один від одного”, організованої ЧВП «Центр розвитку місцевого самоврядування”, відбувся візит представників Запорізької, Хмельницької та Черкаської областей в Сторожинецьку ОТГ.

Візит відбувається з метою вивчення успішного досвіду впровадження проектів у сфері освіти у Сторожинецькій об’єднаній територіальній громаді, ознайомлення представників громад з процесом децентралізації, практикою впровадження проектів регіонального розвитку.

Делегація відвідала освітянський флагман, – Сторожинецький районний ліцей, – дошкільну установу №2 «Дзвіночок», Центр дитячо-юнацької творчості «Юність Підгір’я», інклюзивно-ресурсний центр, Сторожинецьку ЗОШ І-ІІ ступенів та МП «Скіф».

Гості мали змогу ознайомитися з напрацюваннями освітян, з умовами створеними для здобуття якісної і доступної освіти та зв’язками, які існують між освітянами та товаровиробниками.

Категорія: Новини міста Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ