Школярі Великокучурівської громади вшанували літніх людей

Міжнародний день людей похилого віку відзначається на початку жовтня. Свято було засновано Генеральною Асамблею ООН в 1990 році з метою зосередитися на вирішенні проблем літнього покоління.

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Великокучурівської сільської ради разом з відділом соціального захисту населення організували приємну зустріч з людьми похилого віку громади.

Соціальні працівники по обслуговуванню одиноких престарілих разом із учнями Годилівського НВК, Тисовецької ЗОШ І-ІІ ступенів, Снячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали людей, які заслуговують на шану і повагу від підростаючого покоління.

Літній вік людини – зовсім не означає, що вона вже на багато що не здатний, як раз навпаки, те що може літня людина, рідко здатний зробити більш молодий – мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, але про досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку в більшості літніх людей.

З посмішкою на обличчі та з радістю в очах літні жителі громади зустріли учнів шкіл. Такі хвилини життя назавжди закарбовуються в пам’яті кожної людини.

“Нашими спільними зусиллями цілком можливо забезпечити, не тільки щоб ми жили довше, але й щоб наше життя було більш якісним та повноцінним, різноманітним і приносило глибоке задоволення. З Міжнародним днем людей похилого віку!” – свої вітання передавали великокучурівчанам голова громади Василь Тодеренчук та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту
Великокучурівської сільської ради Гарафіна Мінтенко.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ