Учителі Сторожинецького ліцею №1 в Харкові спілкувались про культурну спадщину олімпійського руху в системі української освіти

Минулого тижня на базі Харківського державного училища фізичної культури №1 відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар за темою: «Культурна спадщина олімпійського руху в системі гуманітарної освіти школярів України»

Учасниками заходу були вчителі-методисти фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів Всеукраїнської мережі шкіл олімпійської освіти.

Чернівецьку область на семінарі представляли вчитель фізичної культури Світлана Репало та вчитель зарубіжної літератури Галина Никифорак з Сторожинецького ліцею №1.

Відкриття  семінару проводили директор Олімпійської академії України Єрмолова В.М. та директор Харківського державного вищого училища фізичної культури №1 Назаренко В.М.

На  заході обговорювалася олімпійська освіта в системі національної освіти, реалізація культурно-освітньої складової олімпійського руху, культурна спадщина олімпійського руху в системі олімпійської освіти. Був проведений круглий стіл для обговорення проблем і перспектив олімпійської освіти в школі.

Вчителі, які приймали участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі, мали можливість спілкування з учасниками та організаторами,  вдосконалювати свій педагогічний  досвід  морально та практично.

“Хочу подякувати організаторам заходу, які дають можливість почути та побачити нові види роботи з курсу програми “Основи олімпійських знань” – коментує Світлана Михайлівна.

Категорія: Освіта Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ