Трагедія на річці в с. Панка

Трагедія

Вчора в с. Панка Стороинецького району сталася трагічна подія – під час купання в річці Сірет втопився восьмирічний хлопчик. За попередніми даними, дитина була на відпочинку з своєю тіткою та її дітьми. Місцеві жителі викликали рятувальників та швидку допомогу та підняли тіло на поверхню. Медичною бригадою, яка до того моменту вже була на березі, була надана перша медична допомога, але нажаль вона результатів не дала. Точні обставини трагедії з’ясовуються.

Начальник Сторожинецького РВ ДСНС Андрій Сеник: “Це надзвичайно трагічна подія. ДСНС застерігає – будьте пильними, не залишайте дітей без нагляду та у воді будьте максимально обережними. Також не стрибайте з берегів, з містків у воду, оскільки під водою може бути будь-яка прихована небезпека.”

Також в селі Панка вчора біля 7 години ранку сталася пожежа. Вогонь охопив господарську будівлю. Прибувши до місця виклику, професійними діями пожежних підрозділів м. Сторожинець і сіл Комарівці та Стара Жадова було врятовано сусідську господарську будівлю та житловий будинок. Під час пожежі ніхто не постраждав.

Джерело: Сторожинецький РВ ДСНС

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ