В Сторожинці відзначили День працівника культури та майстрів народного мистецтва

Нещодавно у приміщенні РБНК проходили урочистості, присвячені Всеукраїнському дню працівника культури та майстрів народного мистецтва.

З грудня 2013 року це свято відзначається разом із Днем української писемності та мови, адже українська культура, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність, первозданну чистоту і незамуленість.

Привітати із професійним святом були районної влади, які, крім теплих слів привітання, також вручили спільні грамоти від райради та РДА найкращим членам мистецької родини.

Також працівників культури привітали представники Сторожинецької громади, які відзначили грамотами та подяками творчих людей сторожинеччини.

Всіх присутніх концертною програмою розважали танцювальний колектив “Калинонька” із села Глибочок, вокальний ансамбль “Смерічка” Сторожинецького лісового коледжу, володарка гран-прі міжнародного конурсу “Джерело надій” Наталія Прокопенко, ансамбль пісні і танцю “Берегиня” і Паламарчук Віталій Федорович, який розвеселив всіх присутніх гуморесками та інші.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ