Оригінальність турецької постільної білизни у новій тенденції східних дизайнів

Традиційні квіточки та метелики відходять у минуле. Шикарні східні мотиви – ось, що заразу тренді. Вишукані орнаменти, що немов сплелися у чарівному танку на вашому простирадлі та подушках, набирають в Україні шаленої популярності. І немає нічого дивного, що очолює рейтинг популярності такої постільної білизни саме турецька.

Чому постільна білизна з Туреччини має попит?

Жодних секретів та маркетингових хитрощів немає. Виробники з Туреччини використовують для створення своєї продукції сировину найвищої якості. Це бамбук, шовк, бавовна, шерсть. Приємні на дотик, безпечні для здоров’я натуральні матеріали поєднуються з яскравими оригінальними візерунками.

Який малюнок вибрати?

Уявіть, що ви опинилися на східному базарі. Галас продавців, коштовні прикраси, запах фруктів та смак лукуму. Виявляється, аби відчути атмосферу Сходу, зовсім непотрібно їхати до Туреччини. Зверніть увагу на сучасні колекції постільної білизни від місцевих виробників.

Який комплект купити? Вам точно прийдеться до смаку котрийсь із привабливих східних візерунків:

  • Дамаск – класичний орнамент, який ніколи не виходить з моди. Легко впізнати по рослинним елементам, розташованим у шаховому порядку або паралельно. Складається виключно з двох кольорів. Асоціюється з розкішшю.
  • Пейслі, він же «турецький огірок», «сльоза Аллаха» – зображення нагадують петельки, сльозинки, крапельки. Традиційно створюється у теплій кольоровій гамі. Це орнамент-оберіг, зображення якого гармонійно впишеться до будь-якого інтер’єру.

Яку тканину обрати?

Обираючи у будь-якому інтернет магазині, наприклад, тут https://bayubay.com.ua/options/Turkish, красивий малюнок, зверніть увагу також на якість тканини. Завжди робіть вибір на користь того, аби купити не просто гарний комплект, а й такий, користуватися яким будете з комфортом. Зверніть увагу на такі сучасні тканини:

  1. Сатин – приємний на дотик текстиль, створений на основі бавовни. Цупкий та міцний. Саме сатин став чудовою основою для створення на білизні малюнків з ефектом 3Д.
  2. Жакардове – так називають, власне, спосіб переплетення між собою волокон тканини. Переплетіння ліній – рельєфне. Особливо красиво це виглядає при нанесенні пейслі золотистими або сріблястими нитками.
  3. Ранфорс – білизна з цього матеріалу м’яка, гіпоалергенна та особливо комфортна для вдалого відпочинку. Обирайте ранфорс, якщо бажаєте насолоджуватися не лише зовнішнім виглядом постільної, але й проведеним на ній часом.
Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ