В Сторожинці відбулися урочистості з нагоди Дня працівника сільського господарства

Традиційно, третя неділя листопада відзначається в Україні як День працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України.

Вчора, 19 листопада, у приміщенні “Юності Підгір’я” відбулися урочистості з нагоди цього свята. Аграріїв району привітали голова Сторожинецької РДА, голова Сторожинецької Районної ради, голова Сторожинецької ОТГ, які нагородили почесними грамотами працівників та керівників аграрних підприємств сторожинецького району та керівників особистих селянських господарств.

Також із вітаннями виступили заступник голови чернівецької ОДА Мирослав Савчук та заступник директора департаменту, начальник управління агропромислового виробництва Богдан Бойчук.

З концертною програмою всіх присутніх вітали Богдан Фуштей – лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів, актори народного аматорського театру та театру мініатюр РБНК Тетяна Кокошина та Віталій Паламарчук, із авторською піснею виступили Степан Білавчук, Олеся Флорескул та Василь Андрійчук, Вероніка Штефюк та народний оркестр народних інструментів РБНК. 

Категорія: Відео Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ