“Зростаймо мужніми!” Для Банилово-Підгірнівських школярів провели патріотичний захід

Мабуть, немає жодного хлопчика, який би не мріяв стати надійним захисником Вітчизни. Та й готувати себе до нелегкої служби в армії треба ще з дитинства.

Бібліотекар сільської бібліотеки № 3 хутора Рівня села Банилів – Підгірний Нагорська Оксана Володимирівна спільно з вчителями початкових класів провели інтелектуально-конкурсну програму “Зростаймо мужніми”.

У вступному слові бібліотекар підкреслила, що історія нашої армії не заплямована, бо українські вояки ніколи не були агресорами. а добросовісно виконували почесну місію – захищали рідну землю, що роблять і тепер.

Дівчатка-школярочки відчеканили неповторні рядки невимушених дитячих щирих побажань своїм одноліткам.

І, нарешті, дві команди – «Дужі» та «Силачі», – нагадавши присутнім, що всі вони козацького роду діти,відважні і рішучі, розпочали «запеклий бій», але не кулаками, а дружно змагаючись. Хлопчики емоційно, із задоволенням демонстрували свою повсякденну дитячу непосидючість, доброзичливу веселу вдачу, сміливість і кмітливість у цікавих, насичених великим патріотичним підґрунтям, конкурсах «Ні кроку назад!», «Неслухняний снаряд», «Влучи у ціль», «Наш солдат розумом багатий», «Прикордонники та порушники», «Побратими» та багато інших.

Після того, як «помірялися силами» капітани, об’єктивний підсумок протистоянню двох команд підбило уважне журі. Перемогла дружба!

Хлопці пообіцяли вирости мужніми, сильними, надійними і завжди бути опорою своєї сім’ї  та народу.

По закінченню свята бібліотекар побажала всім представникам чоловічої статі козацької  мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, непохитної сили волі та віри у власні сили, а нашій державі – мирного неба, благополуччя та процвітання.

Категорія: Освіта Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ