У Старій Жадові провели дитячий захід “Святий Миколай, нас не забувай”

День Святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи.

У Народному домі села Стара Жадова дітям подарували радість та веселий настрій, допомогли повірити в чудо, у здійснення бажань і мрій.

Дитячий ранок під гаслом «Святий Миколай, нас не забувай» з чарівною виставою і солодкими подарунками, підготували працівники Народного дому та бібліотекарі.

Діти почули розповідь про Миколая Чудотворця, найвизначнішого Святого християнської церкви, який є символом Добра і Милосердя.

Увагу малечі привернула яскраво оформлена книжкова виставка «Святий Миколай, до нас завітай». Діти ознайомились з легендами, казками, оповіданнями про діяння Святого Миколая та розповіли, як вони чекали свята і які подарунки хочуть отримати від святого Миколая.

Для всіх присутніх були організовані розваги, ігри та конкурси. Діти, співали пісні про Святого Миколая, читали вірші, відгадували загадки, переглянули відео-презентацію «Ходить по землі святий Миколай» .

Не оминув свято і сам Святий Миколай, який привітав всіх присутніх, побажав щастя, здоров’я, миру та подарував кожній дитині солодкий подарунок та казкову розмальовк

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ