У “Юності Підгір’я” відбулася виставка учнівських робіт на новорічну тематику

З кожним роком збільшується кількість тих людей, які віддають перевагу штучній ялинці або ж новорічним композиціям. Саме з метою популяризації серед населення, особливо молоді, бережливого ставлення до природи і збереження та примноження хвойних лісів, Сторожинецький районний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (ЦЕНТУМ) вкотре ініціював проведення районного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу новорічно-різдвяних композицій.

На конкурс подали матеріали з ряду закладів освіти району та ОТГ.  Найактивнішими стали вихованці гуртків ЦЕНТУМ та ЦДЮТ, також  взяли участь школярі з Панківського, Старожадівського, Ропчанського, Чудейського НВК, Кам’янського, Михальчанського,   Сторожинецької ЗОШ №1, Чудейської ЗОШ №1, Давидівського, Новобросковецького ЗЗСО І-ІІІ ст., Банилово-Підгірнівської, Сторожинецької гімназії, Сторожинецького районного ліцею, Череського, Чудейського №3, Глибочківського, Дібрівського, Буденецького, Тисовецького ЗЗСО І-ІІ ст. та інших.

З поданих робіт організовано виставку у ЦЕВ «Юність Підгір’я», де представлено майже 300 дитячих робіт. Серед них були стилізовані ялинки, новорічні букети, композиції, віночки, картини, колажі, сюжетні композиції тощо.

Переглядаючи роботи, розумієш, що фантазія дітей – безмежна. Новорічні роботи виготовлені з чого завгодно: шпалер, шишок, сухого листя, макаронів, газет, глянцевих журналів, тканини, фуамерану за допомогою різних технік виконання.

Усі учасники виставки та журі впевнилися, що такі композиції не лише подарують гарний настрій та прикрасять кімнату, а й збережуть життя ялинці, сосні чи смереці.

Компетентним журі відібрано кращі роботи  для участі в обласному огляді-конкурсі, який розгорнуто в Чернівецькому етнографічному музеї з 20 грудня 2018 до 20 січня 2019 року.

Джерело: Сторожинецький ЦЕНТУМ

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ