У Михальчі легковик вилетів з дороги та перекинувся

Сьогодні вранці, 8 січня 2019 року, біля 5 години, у селі Михальча Сторожинецького району трапилося ДТП – автомобіль Ауді з іноземною реєстрацією вилетів з дороги та перекинувся.

Як нам стало відомо, легковик, у якому, крім водія, знаходилося ще троє пасажирів, рухався в напрямку обласного центру.

На засніженій дорозі водій не впорався з керуванням та допустив виїзд з проїжджої частини і перекидання автомобіля. Ауді пошкодила господарську будівлю приватного господарства.

До лікарні забрали одного пасажира, інші суттєвих травм не отримали. Керманич автівки зняв номерні знаки та з місця події втік, наразі його розшукує поліція.

Автомобіль витягували на дорогу та доставили в Сторожинець у супроводі патрульних автомобілів працівники МПО села Кам’яна.

Шановні учасники дорожнього руху!

У зв’язку з погіршенням погодних умов, поліція просить без особливої потреби не виїжджати на автошляхи та обмежити пересування. 

Для забезпечення безперешкодного проїзду спеціального транспорту, задіяного в ліквідації снігових заметів, переконливе прохання не залишати приватні автомобілі на вулицях і зупинках громадського транспорту.

Будьте максимально уважними, дотримуйтеся безпечної швидкості та дистанції і не забувайте про паски безпеки!

Пам’ятайте: швидкий розгін, різке гальмування і круті повороти можуть стати причиною заносу транспортного засобу й призвести до ДТП. А якщо на вашому авто усе ще літня гума – краще скористайтеся громадським транспортом чи послугами таксі.

Пішоходам варто пам’ятати, що на слизькій дорозі водіям набагато складніше зупинити автомобіль і вчасно загальмувати. Переходьте проїжджу частину лише в призначених для цього місцях, попередньо переконавшись у відсутності поблизу рухомих транспортних засобів.

Поліція звертається до водіїв та пішоходів з проханням дотримуватися правил безпеки й у разі потреби надавати іншим допомогу на автошляхах!

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ