У Центрі зайнятості провели захід для осіб, що засуджені до покарання, яке не пов’язане з позбавленням волі

Фахівці Сторожинецької районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості спільно з спеціалістами Сторожинецького районного відділу філії Державної установи “Центр пробації” у Чернівецькій області провели захід для осіб, які не можуть на рівних конкурувати на ринку праці, а саме осіб, які засуджені до покарання не пов’язане з позбавленням волі  в кількості 14 осіб.

Метою таких заходів є інформування про права та обов’язки у сфері реалізації права на працю, соціальний захист у сфері зайнятості, можливості та послуги державної служби зайнятості, ознайомлення з актуальними вакансіями, перспективами працевлаштування.

Представники вище зазначених служб інформували таких громадян щодо запобігання нелегальної зайнятості. Зокрема, звернули увагу на поведінку таких осіб в побуті.

Особи, які засуджені до покарання, що непов’язане з позбавленням волі, цікавились вакансіями, які гарантують додаткові соціальні гарантії з працевлаштування.

Начальником відділу активної підтримки безробітних було надано присутнім особам інформаційно-консультативні послуги з питань навчання, працевлаштування та перекваліфікації раніше набутої професії.

Кожному засудженому, що задавали питання, були надані вичерпні відповіді. Було роздано інформаційні матеріали, буклети, також було представлено аудиторії перелік актуальних вакансій на ринку праці.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ