Сторожинецькі пенсіонери надають перевагу банківському обслуговуванню з отримання щомісячних виплат

Число отримувачів пенсій через банківські  установи на  Сторожинеччині невпинно зростає. Люди переконуються в тому, що  це легко і зручно, а головне – своєчасно й швидко. 

Щомісячні виплати в такий спосіб сьогодні отримує вже більша частина пенсіонерів Сторожинця та Красноїльська, а це 62 % від загальної їх кількості.

В той же час, в Сторожинецькому районі число отримувачів пенсійних виплат в установах банків склала 46 відсотків від загальної їх чисельності (від 19495 осіб).

Завдяки фінансуванню пенсійних виплат через банківські установи в Сторожинецькому районі щомісячно заощаджується біля 300 тис.грн.  Ці кошти є вагомим ресурсом для подальшого підвищення пенсій та вже сьогодні спрямовуються на здійснення таких виплат.

Пенсійна служба звертається до пенсіонерів, зокрема, до працюючого контингенту, які незадоволені якістю надання Поштою послуг з виплати та доставки пенсій й виявили бажання в подальшому отримувати пенсію через банк, в найближчий час звернутися разом із паспортним документом та кодом за місцем свого проживання до установ уповноважених банків Сторожинецького району.

Сторожинецький відділ обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області повідомляє, що  відповідно до Порядку виплати пенсій та грошової допомоги через поточні рахунки в банках, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 серпня 1999 р. № 1596 (із змінами) заява про виплату пенсії або грошової допомоги подається одержувачем особисто до органу Пенсійного фонду за місцем проживання одержувача або приймається органом Пенсійного фонду від установи уповноваженого банку.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ