Афганістан – то біль і смуток, чиєсь обірване життя

15 лютого в Україні відзначався День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-річчя від Дня виведення військ із Афганістану.

З нагоди цієї дати в Костинецькому НВК спільно з працівниками культури було організовувано і проведено захід « Афганістан: подвиг, біль, пам’ять…». Присутні дізналися про події та героїв страшної афганської війни, а із почутих розповідей зрозуміли, що найстрашніше і найбезглуздіше у світі – це війна і що, ми повинні пам’ятати тих, хто її пережив. 

Це – жителі Костинців Пентескул Теофіл Деонізійович, Гаврилюк Степан Михайлович, Панчук Семен Оттович. Повинна залишитись пам’ять про тих, хто не дожив, не доспівав, не докохав – Гринчук Валерій Тодорович, Таневський  Ольвіян Григорович.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про наших співвітчизників, які віддали життя своє на чужій війні, переглянули документальний відеофрагмент про Афганську війну та з цікавістю слухали  розповіді про наших солдатів.

Директор Костинецького НВК  Божескул Владислава Тодорівна, вчитель історії Масіян Світлана Ксенофонтівна, директор Будинку культури Струтинська Валентина Михайлівна, зав. бібліотекою Константинюк Олена Василівна та бібліотекар Гончарюк Дарина Миколаївна провели огляд літератури «Афганістан –  то біль і смуток, чиєсь обірване життя» і з цікавістю переглядали книгу Бойовими дорогами Афгану 

Автор-упорядник Я. Р. Лижник

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ