У Великокучурівській громаді відкрили Центр економічного зростання

Вчора, 25 лютого 2019 року, у Великокучурівській громаді відкрили Центр економічного зростання – заклад, призначений для проведення різноманітних заходів, семінарів, тренінгів, коворкінгів, презентацій тощо.

Переобладнали під Центр приміщення колишньго сільського клубу Годилова, яке було у сильно занедбаному стані.

Роботи, які були виконані всередині приміщення, були профінансовані європейськими донорами, а Великокучурівська сільська рада виділила кошти на зовнішній ремонт, утеплення та проведення благоустрою території.

На всі закупівлі робіт та матеріалів були проведені прозорі тендерні процедури, хоча вартість не перевищувала граничної суми і склала біля 1 млн. грн.

Проект реалізовувався за підтримки Європейського Союзу у рамках Програми “Різні громади – спільні рішення для економічного зростання”

На відкритті виступили вихованці музичної школи громади, голова ОТГ Василь Тодеринчук, виконавчий директор Агенції розвитку громад Буковини Неля Малько, та адміністратор закладу Ігор Кузьмук.

Вже відразу після привітальних слів для школярів був проведений мастер-клас по виготовленню поробок з вовни.

Другим етапом впровадження Проекту буде створення у Великокучурівській громаді сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу (СОК), який повинен надавати послуги для населення громади.

У Великокучурівській громаді відкривають Центр економічного зростання

Posted by Сторожинець Інфо on Monday, 25 February 2019

У Чернівецькій області це вже другий відкритий Центр економічного зростання. Всього їх має бути 10, а також планується 12 сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів.

Категорія: Важливо Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ