У лісовому коледжі провели заходи до Дня землевпорядника

Вже традиційно в Сторожинецькому лісовому коледжі проводяться заходи напередодні Дня землевпорядника, що відзначається в Україні у другу суботу березня. Цьогоріч це буде п’ятниця, 9 березня.

З 25 лютого по 4 березня циклова комісія землевпорядних дисциплін (Бурдейний І.П., Костюк О.В., Місик Д.Т.) під керівництвом голови комісії Казюк Т.М. провели тиждень дисциплін для студентів ІІ і ІІІ курсів спеціальності “Геодезія і землеустрій” та ІV курсу спеціальності “Землевпорядкування”

Тиждень розпочався з конференції на тему: “Історія виникнення і перспективи розвитку землевпорядкування”, активними учасниками були студенти Ковцун Б. (ЗВ-41) та Дмитрік М. (ГіЗ).

Цікавою та інформативною була зустріч студентів ІІІ курсу спеціальності “Геодезія і землеустрій” та ІV курсу спеціальності “Землевпорядкування” з Беспальком Р.І. – заступником директора з навчально-організаційної роботи Інституту біології, хімії та біоресурсів ЧНУ, завідувачем кафедри землевпорядкування та кадастру, кандидатом біологічних наук та Казіміром І.І. – доцентом цієї ж кафедри, кандидатом біологічних наук. Беспалько Р.І. розповів студентам-випускникам коледжу про перспективи спеціальності та основні правила прийому до вишу.

Студенти ІІ, ІІІ курсів спеціальності “Геодезія і землеустрій” та ІV курсу спеціальності”Землевпорядкування” прийняли участь у олімпіаді з геодезії. Кращими стали: Келинеску М., Чернівич Д., Чапчахчі А., Ковцун Б. Чікал В., Урсакі І.

Студенти ІІІ курсу спеціальності “Геодезія і землеустрій” взяли участь у олімпіаді з навчальної дисципліни “Економіка, організація і планування сільськогосподарського виробництва”, найкраще проявили себе Урсакі І., Реус П., Тимчук А.

Практичною та змістовною стала зустріч студентів спеціальності з дипломованим землевпорядником , секретарем Красноїльської ОТГ Урсакі М.Г.

Завершальним етапом заходів став інтелектуальний турнір між збірними командами “Гринвіч ” та “Меридіан” студентів ІІ і ІІІ курсів спеціальності “Геодезія і землеустрій” та ІV курсу спеціальності “Землевпорядкування”. Журі очолив Брижак П.М.,- перший заступник Сторожинецького міського голови. Перемогу здобула команда “Гринвіч” (капітан команди Чікал В., члени команди Ротар Р., Тимчук А., Чернієвич Д., Урсакі І., Ковцун Б.

Всі студенти, які брали активну участь у заходах, конкурсах тематичних стінгазет та презентацій були нагороджені пам’ятними призами та солодкими подарунками. Вдячні спонсорам заходу: ФОП Баланюк Л.С., ФОП Кушнір А.В. та ФОП Любимський О.В., магазину “Умка”.

Викладачі циклової комісії землевпорядних дисциплін сподіваються, що студенти коледжу, майбутні фахівці-землевпорядники, будуть працювати професійно, по-господарськи, адже від них буде залежати в якому стані земля, безцінний скарб нашої держави, буде передана нащадкам.

Джерело: викладач землевпорядних дисциплін Костюк О.В.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ