У Зруб-Комарівцях провели вечір пам’яті Володимира Івасюка

Сьогодні ця мелодія щемна,
Що людей зачаровує звично,
Що нікому в житті зроду-віку не була чужа…
Відспівала душа і в піснях залишилась навічно.
Стала піснею віку Володина світла душа.

Такими словами нещодавно у Зруб-Комарівській ЗОШ І-ІІ ст. був розпочатий вечір пам’яті Володимира Івасюка, який підготувала вчитель Кричуняк І.С.

“Чому так рано йдуть з життя найталановитіші люди? Згорають, мов свічки, не докохавши, не народивши дітей, не дотворивши. Йому було лише тридцять…  Він був одним із основоположників української естрадної музики. Автор ста семи пісень, п’ятдесяти трьох інструментальних творів, музики до кількох спектаклів, був професійним медиком та скрипалем. Його чудові пісні знають і співають далеко за межами України.

Така музика може бути створена лише від серця, від любові до життя, до людей, до матері. Вона така довірлива і щира, природна, справжня, вона стукає у двері кожної української родини.” – розповідали на заході.

На вечір були запрошені адміністрація школи, вчителі  та старшокласники, які запалили свічу пам’яті.

У виконанні Гавриляка В. пролунала пісня В. Івасюка «Мій ангел», а Зеленюк А. виконала пісню «Мальви» (вчитель Тарасава Т.В.).

Гості мали змогу переглянути відео 1971 року, де В. Івасюк, В. Зінкевич, Н. Яремчук заспівали славнозвісну «Червону руту».

Ведучі вечора ознайомили гостей з життєвим і творчим шляхом В. Івасюка.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ