Здай кров – врятуй життя

Минулого тижня Сторожинцем розлетілася страшна звістка – було важко поранено сторожинчанина Валерія Казмировича.

Внаслідок важкої травми чоловік втратив велику кількість крові. Мешканці міста оперативно відреагували на прохання сім’ї Валерія Максимовича про велику потребу в донорській крові для порятунку його життя.

Група крові чоловіка є рідкісною (ІІ негативна) і лише завдяки активності та співчуттю сторожинчан лікарі мали змогу врятувати життя чоловіка. 

Донька В.М. Казмировича звертається до всіх небайдужих людей з словами вдячності за підтримку її батька. Анна закликала сторожинчан стати донорами крові для людей, які цього дуже потребують: “Дорогі друзі, сторожинчани, щиро дякую кожному з вас за теплі слова та велику підтримку у важку хвилину для нашої родини. Але, на жаль, проблема щодо збору крові для мого батька залишається й досі актуальною.

Ми просимо всіх, хто має можливість стати донором крові і прагне допомогти врятувати життя відгукнутися та приєднатися до акції милосердя, яка триватиме протягом тижня з 26 березня.”

Волонтери міста та родина постраждалого просять сторожинчан приєднатися до акці “Здай кров – врятуй життя!”.

Щодня з 9:00 до 10:30 у Відділенні переливання крові Центральної районної лікарні (міська поліклініка, перший поверх) ви зможете здати свою кров та взяти участь у цій благородній акції. Кров буде передана в обласний центр переливання крові та використана для допомоги людям, які потребують негайного переливання крові.

Зокрема і для забезпечення потреб нашого земляка Валерія Казмировича елементами крові, яких він дуже потребує. Їх виготовляють з елементів крові всіх груп. Нам необхідно згуртуватися та відгукнутися на цю акцію, адже в області є велика потреба в крові.

Ваша кров допоможе у боротьбі за життя!

З собою потрібно мати паспорт (з пропискою в місті або Сторожинецькому районі) та флюрографію (або медичну картку з результатами флюрографії терміном не більше року).

Вважається, що донор під час кроводачі віддає не лише кров, а й дарує своє тепло та частинку серця. Донорство дає відчуття гордості і радості за врятовані життя.

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ