Великокучурівські спортсмени вдало виступили на Чемпіонаті Чернівців з боксу

Знову з кращої сторони проявили себе юні спортсмени великокучурівського боксерського клубу «Спарта», які протягом історії свого існування постійно радують сторожинеччину своїми досягненнями як на обласній, так і на всеукраїнській арені.

Цього разу буковинські «спартанці» вдало виступили на Відкритому чемпіонаті Чернівців з боксу, який відбувався з 15 по 17 березня у приміщенні ФСК «Локомотив». Командою з Великого Кучурова традиційно керує досвідчений тренер Петро Москалюк, який вже встиг виховати цілу плеяду КМС з боксу і кікбоксингу, а його вихованці багато разів займали призові місця на Чемпіонатах України.

На «локомотивівський» ринг вийшли чотири «спартанці» і троє з них боксували у фіналі змагань. Впевнені, за «золото» Чемпіонату Чернівців могли битися й усі четверо, але невмовний жереб звів Дмитра Сушинського і Богдана Іванущака в одній ваговій категорії (до 63 кг) серед спортсменів 2003/04 рр.  у півфінальному поєдинку, а далі, звісно, міг пройти лише один із них…

Таким чином, підсумковим переможцем у цій категорії вже не вперше став Богдан Іванущак, який впевнено переміг і у фінальному поєдинку, а Дмитро Сушинський змушений був задовольнитися на цих змаганнях «бронзовою» нагородою.

Також чемпіоном Чернівців став Андрій Томащук (2004 р.н.) у ваговій категорії до 48 кг, а от Михайло Кінський (2001 р.н., вагова категорія – до 60 кг) – найдосвідченіший «спартанець» з усього квартету – нажаль, через певні обставини (як і завжди, суддівська помилка…) поступився у фінальному двобої супернику з Хмельницького і завоював лише «срібло».

В будь якому випадку, «Спарта» з Великого Кучурова – єдина боксерська формація Сторожинецького району – закінчила ці змагання із знаком «+» для себе і наразі підсилено готується до Зонального Чемпіонату України серед юнаків, який пройде незабаром у Львові.

Головний тренер «Спарти» Петро Москалюк щиро дякує за всебічну підтримку у розвитку боксу в Великому Кучурові людям, які традиційно допомагають юним спортсменам: це – голова Великокучурівської об’єднаної територіальної громади Василь Тодеренчук і приватний підприємець Микола Насей.

Також з кращої сторони пройвили себе асистенти Петра Москалюка Андрій Лічинський та Іван Беженар, які приклали чимало зусильзадля належного рівня підготовки юних спортсменів.

Джерело: Альберт Комарі, A-3 BOXING MEDIA PRODUCTION

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ