“Міцна сім’я – міцна держава”. У ДНЗ “Чебурашка” провели родинний тиждень

«Міцна сім’я – міцна держава» – під таким девізом впродовж тижня у Сторожинецькому ДНЗ «Чебурашка» проходили цікаві заходи з участю батьків та вихованців.

Батьки з дітьми усіх груп приймали активну участь у виставці поробок, фото, малюнків, колажів на тему «Моя найкраща родина», долучились до гри-заняття «Граємось разом», яку майстерно провели вих. мол. гр. Григоршиця Н.І., Бліжинець Л.І., ас.виховат: Солкан М.І., Беженар К.Д., Довганюк Т.М.

Вихователі середньої групи Верхоляк М.П. і Кут О.О. запросили батьків на «Мовленнєвий ярмарок», під час якого прививалась любов до українського слова, казки, народних звичаїв.

Як було цікаво малечі, коли замість вихователів з ними працювали любі матусі під час «Дня самоврядування». Перебуваючи в ролі вихователя, мами проявили високу майстерність, сміливість, витримку.

А завершенням Тижня родини будо цікаве «Родинне свято” у старшій групі, яке провели муз.кер. Веклич О.К. та вихователь Гаденко Ф.В., на якому було цікаво і дітям, і дорослим

Колектив «Чебурашки» щиро дякує всім, хто долучився до цього заходу, адже діти – це наша спільна турбота, і лише у дружній родині – ми щасливі.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ