Мерія не спить. Роботи по благоустрою міста.

Роботи по благоустрою міста

Сторожинецькою міською радою проводяться роботи по благоустрою міста. Розпочалися вони з відновлення горизонтальної дорожньої розмітки. Вперше за останні 20 років роботи проводилися у вечірній час та вночі. За два дні в місті була нанесена розмітка на дороги та відновлені “зебри” пішохідних переходів, включаючи нову біля Лісового коледжу.

1

Для нанесення ліній використовувалася фарба з склокульками. Також на дорогах міста було проведено ямковий ремонт, на що було витрачено 8 тон асфальто-бетонної суміші.

Благоустрій

Розпочато роботи по ремонту моста на вул. Видинівського біля Лісового коледжу. Зараз заплановано провести капітальний ремонт опор моста, влаштувати бордюри, тротуари та захисну огорожу.

Підрядник зараз проводить чистку русла під мостом, яка не робилася більше 15 років.

Благоустрій

1

Роботи проводяться ТДВ “ШБУ-60”. При переході до бетонних робіт частково буде перекриватися рух транспорту на даній ділянці дороги.

2

Мав місце цікавий випадок: народний депутат Іван Рибак, проїжджаючи повз місце проведення робіт, зацікавився, чому чагарник, який залишається від чистки русла, спалюється на місці. Представники підрядної організації та замовника пояснили, що такий порядок робіт передбачений проектно-кошторисною документацією.

Благоустрій

Також під час розмови з нардепом було підняте питання Сторожинецьких очисних споруд. Іван Петрович згодився всіляко продовжувати допомагати в реалізації цього важливого для міста проекту.

В центральній частині міста на багатьох вулицях буде проводитися роботи по гідравлічному очищенню каналізацій. Спеціальне обладнання подає воду під тиском до 400 атм., яка пробиває шлях через затори в трубах. Після цього нечистоти виганяються в колодязь, звідки викачуються вакуумним ілососом.

5

4

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ