Сторожинецькі лісники привітали родини загиблих Героїв із Великоднем

Сьогодні, у 26 квітня 2019 року, за ініціативи директора ДП “Сторожинецький держлісгосп” працівники підприємства завітали до усіх десяти родин загиблих Героїв у Сторожинецькому районі.

Головний лісничий держлісгоспу Василь Романюк та інженер з охорони та захисту лісу Сергій Стасюк розвезли родинам загиблих Героїв великодні кошики з усіма необхідними для освячення продуктами та грошову допомогу в сумі 1000 грн. кожній сім’ї.

Мати загиблого Героя-кіборга з Великого Кучурова Володимира Бузенка Марія Георгіївна була приємно здивована приїзду благодійників з великодніми подарунками.

Жінка ледь стримувала сльози, оскільки ні місцева, ні районна, ні обласна влада не надто переймається проблемами цієї родини.

“Висловлюю щиру подяку директору підприємства
Ігору Беленчуку та працівникам ДП “Сторожинецький держлісгосп” за привітання з Великоднем. Дякую за увагу та повагу до мене, до всіх родин загиблих.

Дякую, що не забуваєте про нас, адже пам’ять про наших загиблих Героїв допомагає нам загоювати наші рани від цієї страшної війни”, – зі сльозами на очах говорить мати загиблого Героя-кіборга Володимира Бузенка.

До речі, напередодні Нового року усі 10 родин загиблих отримали від ДП “Сторожинецький держлісгосп” новорічні подарунки.

Галина Єреміца

Категорія: АТО Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ