У Великому Кучурові пом’янули загиблого Героя-кіборга Володимира Бузенка

Сьогодні, 8 травня, у День пам’яті та примирення, у Великому Кучурові на могилі загиблого Героя-кіборга Володимира Бузенка відбулася поминальна панахида.

Вшанувати пам’ять Володимира зібралися родичі, учасники бойових дій на Сході, представники ГО «Буковинська народна комендатура», Чернівецького обласного військового комісаріату, керівництво Великокучурівської ОТГ.

Священики Чернівецько-Буковинської єпархії ПЦУ провели поминальний молебень за Героєм, який загинув 20 січня 2015 року у Донецькому аеропорту, захищаючи Україну від клятого московського ворога. У пам’ять про героїчного захисника України до могили Володимира поклали квіти та запалили лампадки. Вічна пам’ять, шана і слава Тобі, Володимире…

Володимир Бузенко народився 28 липня 1988 року у селі Великий Кучурів. У 2014 році добровільно пішов захищати Україну від російського ворога.

Служив у складі 80-ї окремої аеромобільної бригади – 3-й батальйон, 7-ма рота. Був кулеметником, мав позивний «Італьянець». Пізніше його перевели до 122-го окремого аеромобільного батальйону 81-ї десантно-штурмової бригади.

Останній раз Володя виходив на зв’язок з нового терміналу Донецького аеропорту 19 січня 2015 року вранці. У той же день по обіді термінал рухнув…

Родичі до останнього сподівалися, що знайдуть Вову живим… 20 січня 2015 року під час масованого обстрілу 26-річний Володимир героїчно загинув… Поховали Героя 1 грудня 2015 року на кладовищі села Великий Кучурів.

Галина Єреміца

Категорія: АТО Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ