22 травня у РБНК відбудеться І відкритий благодійний конкурс патріотичної пісні та поезії “Ми – діти твої, Україно!”

ГО Мистецька агенція розвитку творчості осіб з інвалідністю “ПРОМІНЬ НАДІЇ” та Сторожинецька районна бібліотека ЗАПРОШУЮТЬ ВСІХ БАЖАЮЧИХ відвідати І-й Відкритий Конкурс патріотичної пісні та поезії “МИ – ДІТИ ТВОЇ, УКРАЇНО!”, який відбудеться 22 травня 2019 року у приміщенні Районного Будинку Національних Культур в місті Сторожинець.

Підтримайте наших конкурсантів, серед яких беруть участь особи з інвалідністю!

Початок конкурсної програми об 11:00

Для учасників та гостей Конкурсу співатимуть запрошені ПОЧЕСНІ ГОСТІ Конкурсу: заслужена артистка України Ірина Стиць (голова журі), відомий поет-пісняр з міста Вижниця Василь Дихтяр, переможець всеукраїнських та міжнародних пісенних фестивалів та конкурсів Олександр Атодирес, фіналіст телефестивалів “Хвилина слави” та “Україна має талант” з міста Харків Олександр Кварта, ансамбль пісні і танцю “Берегиня”.

Також серед учасників – молоді та талановиті виконавці з міст Чернівці, Києва, Коломиї, Вижниці, Кіцманя та обдарована молодь Китайської Народної Республіки, які співатимуть українською мовою. 

На сцені зустрінуться професійні виконавці пісенного та розмовного жанру та люди з особливими потребами, життєве кредо яких говорить саме за себе: “Життя у нас одне, а талантів – багато!”. 

Так, це люди з обмеженими можливостями, зате з необмеженими здібностями. 

Вхід вільний!

Категорія: Оголошення
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ