“Life In Route” – для водіїв та попутників

Попутник

У молодих людей, які регулярно добираються з Сторожинця в Чернівці, виникла ідея полегшити собі це завдання. Для цього вони створили в соціальній мережі ВК групу “Life In Route”. У розділу буде два адміністратори: Андрій Літун та Валерій Мисько.

“Суть ідеї полягає в тому, що є достатньо багато людей, які кожного дня їдуть в Чернівці своїм транспортом, – пояснює Валерій . – І ще більше тих, хто щодня “голосує” біля РБНК, зупиняючи попутні автомобілі.

Ми вирішили спробувати об’єднати одних та інших. На сторінці ви знайдете окреме повідомлення на кожен день:

Попутник

В коментарях до повідомлення водій залишає заявку із вказанням своїх контактних даних (номер телефону, профіль ВК чи Фейсбук), кількості вільних місць та час, коли він планує виїжджати. Попутник, в свою чергу, зв’язується з водієм та домовляється про місце зустрічі.

Попутник

В ідеалі мета цього проекту в економії часу та коштів як водіїв, так і попутників. Плануємо розширити географію таких “народних” маршрутів на весь район. Звичайно, якщо хтось їде за межі області, наприклад до Львова, та шукає бажаючих поїхати за тим же маршрутом – також можна розміщувати такі оголошення.

В європейських країнах розповсюджена практика, коли люди координуються на добираються на роботу разом. Не говорячи вже про попутні подорожі автостопом. Ми будемо докладати всіх зусиль, щоб популяризувати цей ресурс між молоддю міста та в ідеалі добитися того, щоб водії не марнували паливо, їдучи “пустими”, а попутники мали змогу вчасно добратися туди, куди їм потрібно.”

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ