Наші спортсмени вибороли 8 медалей на Чемпіонаті України з Кікбоксингу

З 24 по 26 травня в місті Київ, у спорткомплексі національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, відбувся Фінал Національної серії з кікбоксингу WKA 2019 року і турнір сильніших кікбоксерів України «АРКА-2019» до Дня Києва.

В цих змаганнях прийняли участь спортсмени майже всіх областей України. Збірна Чернівецької області з кікбоксингу WKA, на чолі з президентом обласної асоціації кікбоксингу WKA та тренером Сторожинецького клубу К-1 FANAT, теж взяла участь в цьому турнірі з кікбоксингу.

Наша команда показала хороший результат, а наші бійці показали видовищні бої. Всі кікбоксери Чернівецької області зайняли призові місця, з чим ми їх і вітаємо!

Виступи наших бійців були тільки в жорстких рингових дисциплінах. Виступали спортсмени в розділах “К-1” та “Лоу-кік” і показали такі результати:

  • Бортняк Ростислав (юнак) – перше місце по “К-1” та перше місце по “Лоу-кік”;
  • Гринчук Андрій (юнак) – перше місце по “К-1” та друге місце по “Лоу-кік”;
  • Калинчук Онуфрій (дорослий) – третє місце по “К-1” та третє місце по “Лоу-кік”;
  • Антонюк Антон (юніор) – третє місце по “К-1”;
  • Шкляр Максим (юніор) – третє місце по К-1.

Президент Чернівецької обласної асоціації WKA, тренер Сторожинецького клубу К-1 FANAT, Майстер Спорту з Кікбоксингу, Дробот Володимир плідно працює і підписав договір з Міністерством Спорту в Чернівецькій області.

Тепер у наших спортсменів більше можливостей, а деякі (і це буде сюрпризом 🙂 ) – потрапили в збірну України з кікбоксингу WKA, тобто будуть виступати за кордоном на Чемпіонатах, Кубках світу та Європи з кікбоксингу.

Сторожинецький спортклуб FANAT перейшов на вищий рівень, і це ще не вершина, далі – більше.

“Всі у мови створені. Далеко непросто, але вже це все є. Черга за Сторожинчанами, теперішніми чи майбутніми кікбоксерами. Знайте, що висоти, звання і чемпіонство – ніхто нікому не подарує, – коментує тренер Володимир Дробот. – Все тільки – через важку працю! Професійний тренер з кікбоксингу К-1 в нашому місті вже є.

І звісно ж, велика подяка за допомогу в цій поїздці спонсору команди FANAT – Любимському Олексію!”

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ