Спорт – перший крок до успіху!

У Сторожинецькому ліцеї №1 був проведений захід під назвою «Спорт – перший крок до успіху», який складався з теоретичних та практичних занять.

Школярі познайомилися з проектами благодійного фонду «Klischko Foundation» та зустрілися з випускницею проекту «Школа Успіху» Єлізаветою Репало, яка поділилася своїми досягненнями після завершення навчання у «Школі Успіху».  Учні 8-10 класів із задоволенням поспілкувалися з Лізою та отримали цікаву інформацію про проект, які проводить «Klischko Foundation» для учнівської аудиторії, а також послухали лекцію «Зупинимо булінг разом».

Учні четвертого та восьмого класів  взяли участь у спортивно – масовому заході: «Будь здоровим та успішним», «Спорт- об’єднує». Діти змагалися у різноманітних естафетах та учні 4і8класів грали в рухливі ігри, де були задіяні   всі учасники заходу .

Вчитель фізичної культури Світлана Репало, яка була запрошена на заходи благодійного фонду «Klischko Foundation», під час заходу застосовувала і використовувала запропоновані тренінги та практикуми під час навчального проекту «Посилка Успіху».

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ