В Сторожинецький район завітали гості з Кіровоградської області

5

6 серпня в Сторожинець приїхала делегація з Маловисківського району Кіровоградської області у складі сільських голів та представників адміністрації на чолі з головою Маловисківської районної ради Сосновською Світланою Миколаївною. На урочистій частині, що відбулася 7 серпня в актовому залі Сторожинецької РДА, була підписана угода про співпрацю між Сторожинецьким районом та Маловисківським районом.

6

На урочистостях гостей відтали голова Сторожинецької районної ради Гуцуляк Катерина Георгіївна, голова Сторожинецької РДА Бартош Ярослав Михайлович, керівник апарату Чернівецької ОДА Сенчук Руслан Іванович. Також були присутні голови сільських рад Сторожинецького району, яких представили делегатам. Гостям розповіли про специфіку нашого гірського району, про економічний потенціал. Під час зустрічі зазначили, що зміни до Бюджетного кодексу дозволяють сільським радам почувати себе більш вільно в плані розподілу грошових коштів та розвивати свою громаду вже за власний кошт.

В холі РДА були виставлені роботи народних майстрів, вихованців ЦДЮТ та ЦЕНТУМ.

Делегація

Світлана Михайлівна розповіла про відмінності між нашими районами, про те що сподобалося гостям на Буковині. Маловисківці подарували спільний дарунок у вигляді герба України, оточеного квітами.

7

В рамках урочистостей представники Сторожинецького та Маловисківського району поклали квіти до Меморіалу Борцям за волю України, Пам’ятної дошки Героям Небесної Сотні та Героям Підгір’я та спільно заспівали гімн.

В ході візиту гості відвідали численні об’єкти, які розташовані в громадах нашого району – школи, амбулаторії, дитячі садочки, сільські ради та ознайомилися з роботою працівників, приміщеннями, інфраструктурою.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ