Сторожинчани стали призерами ІІ етапу Чемпіонату України з пішохідного туризму

Нещодавно туристи Сторожинецького ЦДЮТ у обласному наметовому туристсько-краєзнавчому таборі «Мандрівник Буковини» в місті Вижниця мали змогу гарно відпочити та позмагатися на 63 обласних змаганнях ІІ етапу Чемпіонату України з пішохідного туризму учнівської молоді.

Команду Сторожинецького району з пішохідного туризму представляли вихованці гуртків «Туристи-краєзнавці» (керівник Дробницька С.М.), «Пішохідний туризм» (керівники Гаврилюк С.М., Демик К.В.) та «Географічне краєзнавство» (керівник Ткачук С.Д.) Сторожинецького ЦДЮТ: Лукій Андрій, Лунгуляк Нікіта, Кудельницька Софія, Лунгуляк Станіслав, Іванищук Олексій, Мотрюк Богдан, Мотрюк Мар’яна, Пукас Іван, Гатеж Юлія.

Змагання з пішохідного туризму проводились на двох дистанціях ІІІ класу складності: «Крос-похід» (командні змагання) та «Смуга перешкод» (особисто-командні). У змаганнях прийняли участь понад 90 туристів області. Наші гуртківці продемонстрували високу фізичну підготовку, спритність, витривалість та високий рівень туристської майстерності.

В перший день діти проходили маршрут протяжністю 6,5 км з різними складними природними перешкодами. За визначений час туристи мали подолати різноманітні туристичні етапи, завдання та виконати їх без штрафних балів.

У цікавій та напруженій боротьбі команда Сторожинеччини на дистанції  «Крос-похід» посіла ІІ місце, на дистанції «Смуга перешкод» – ІІІ місце. В загальному заліку 63 обласних змагань Чемпіонату України з пішохідного туризму туристи ЦДЮТ вибороли  ІІ місце.

Головний суддя змагань та директор обласного центру туризму Коновалова Г.М. нагородила переможців грамотами, медалями та кубками.

Вітаємо наших  талановитих та завзятих туристів і бажаємо їм нових перемог!

Джерело: методист туристсько-краєзнавчого напряму ЦДЮТ Унгурян Т.М

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ