Зима на прощання потрясла спідницею

Євровесна

 

Фото, зроблено сьогодні, 19.03.15 р. Зовсім неочікувано з самого ранку на території Сторожинецького району висипало досить таки багато снігу. Така подія застала зненацька водіїв, які вже перевзули авто на літню гуму – як ми бачимо, дехто навіть почепив ланцюги протиковзання. Міська рада оперативно зреагувала на негоду і вже зранку техніка для очистки доріг виїхала для роботи.

А діти з батьками мали нагоду наостанок погратися в весняні сніжки і зліпити останніх перед літом сніжних баб.

З проханням пояснити це неочікуване природне явище ми звернулися до головного спеціаліста з надзвичайних ситуацій Сторожинецької РДА Яновського Віктора Вікторовича:

“Якщо дивитися на погоду, то в сніг в березні місяці це навіть добре – сніг потрібен для майбутнього врожаю, для підвищення рівня води в криницях тощо.

Відділ по надзвичайних ситуаціях хоче попередити громадськість, що передбачити різкі зміни погоди в довгостроковій перспективі наразі неможливо і ми повинні бути завжди готовими до цього.

Прогноз ми робимо на декілька днів (інформація поступає від Чернівецького метеоцентру), а ось що буде в більш віддаленій перспективі – ми не знаємо, оскільки у всьому світі йде різка зміна клімату.

Службою надзвичайних ситуацій сформовано штаб оперативного реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенно-екологічного характеру.

Для звернень громадян є телефон: 2-17-06″

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ