“Єдина країна – рідна Україна!” У Старій Жадові відбувся святковий концерт до Дня Незалежності та Дня Прапора

“Єдина країна – рідна Україна!” – під таким гаслом в Старій Жадові відбувся святковий концерт до Дня Державного Прапора та до Дня Незалежності України.

У заході взяли участь ансамбль “Жадівчанка”, Савчук Ілля Петрович, вихованці Старожадівського НВК під керівництвом Василинюк Каріни, Зінін Михайло, Савчук Тетяна, Кір’як Дмитро та дитячий ансамбль “Щирі українці”, а також почесні козаки села – Мотрюк Богдан, Яровий Микола та Танасійчук Андрій.

Бібліотекарі організувати книжкову виставку «Могутня ріка нашої історії», на якій була представлена історична, документальна, науково-пізнавальна, довідкова література про нашу батьківщину, її багатовікову історію, своєрідну культуру, походження українців, тернистий шлях державотворення, національну символіку, народні традиції, сьогодення.

Мета книжкової виставки – донести до читача цікаву і різноманітну інформацію про минуле і сучасне України, сприяти підтримці у юних серцях патріотичного духу і національної свідомості.

Організатори висловлюють велику вдячність учасникам свята та Кисилиці Віталію, який подарував всім діткам солодкі подарунки . 

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ