12.08.15 р. Найкоротша позачергова сесія районної ради

Позачергова сесія

Сьогодні, 12.08.15 р., відбулася позачергова сесія Сторожинецької районної ради, на якій були присутні 35 депутатів. Перед початком сесії хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблої розвідниці з Чернівецької області Анастасії Горбачової, а також в залі було встановлено скриньку для збору коштів від депутатів на допомогу її рідним.

3

Сесія скликалася для розгляду одного питання: внесення змін до районного бюджету на 2015 рік. З доповіддю виступив начальник фінансового управління Сторожинецького РДА Ігор Слюсар. Його виступ зачепив декілька питань, зокрема розподіл коштів відділом освіти в межах своїх асигнувань, розподіл субвенції, яка надійшла з держбюджету та зміна між кодами економічної та функціональної класифікації по розпорядниках коштів бюджету по загальному та спеціальному фонду по дорозі Буденець – Банилів-Підгірний.

Депутати затвердили зміни до бюджету та вирішили звернутися до голови ОДА та до сесії обласної ради внаслідок перевиконання бюджету за останні 9 місяців з проханням фінансово підтримати будівництво дороги та спрямувати на це кошти у розмірі 500 тис. грн.

Голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош у своєму виступі зауважив, що Сторожинецький район по виконанню плану мобілізації знаходиться на останньому місці в Україні.

Депутат районної ради Василь Гринчук взявши слово зазначив, що багато людей запитується за стан моста по вул. Клинівській. А також задав питання, чому уникають мобілізації родичі районних чиновників та посадовців.

2

Потрібно зазначити, що це була найкоротша сесія Сторожинецької районної ради за історію незалежної України – всього близько 15 хвилин.

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ