Сторожинецькі кікбоксери виступили на професійному турнірі з К-1

Зважування, дуель поглядів, вихід в ринг під улюблену музику в супроводі оплесків та голосно проголошеного вашого імені та всіх ваших здобутків, карт-гьорлс…

Це все – серйозна бійцівська атмосфера в нічному клубі «Атмосфера» в місті Івано-Франківськ. Це все – Night kikboxing “Brave Hearts” club “ATMOSFERA”, вечір професійного Кікбоксингу К-1, який відбувся 8 вересня 2019 року.

Звісно ж, у змаганнях взяв участь Сторожинецький клуб кікбоксингу К-1 “FANAT” на чолі з тренером, майстром спорту з кікбоксингу, президентом Чернівецької обласної асоціації кікбоксингу WKA Дроботом Володимиром.

З трьох наших кікбоксерів, які прийняли участь в цьому турнірі, двоє, Антонюк Антон та Шкляр Максим, зайняли другі місця, один боєць, Танасійчук Олександр, перше!

Спортсмени дякую спонсорам: Любімському Олексію за те, що профінансував поїздку та Трісці Андрію за наданий команді FANAT транспорт!

“Отож, – як зазначає Дробот Володимир, – сезон розпочато і ще й вдало! А далі – більше. Спортклуб “FANAT” завжди запрошує на тренування з Кікбоксингу К-1. Неважливо, який вік (є три вікові групи) і неважливий рівень підготовки, тому що ви записуєтесь для того, щоб ставати кращими!”

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ