Працівники Сторожинецької поліції впевнено стоятимуть на сторожі захисту прав і свобод громадян – Станіслав Степанов

На початку місяця на Сторожинець.Інфо розміщувались обурливі дописи про групу молодиків, які б’ють місцевих мешканців.

Деякі громадяни рекомендували звернутися в поліцію, дехто вчинити самосуд, а деякі «диванні спеціалісти» бажали, щоб побили начальника поліції.

Звичайно, мені, як офіцеру, було образливо читати деякі коментарі, особливо тоді, коли співробітники Сторожинецької поліції, незважаючи ні на що, по крупицям збирали докази, допитували свідків, проводили експертизи, щоб довести справу до суду і правопорушники отримали по заслугам.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

Також, хотілося тоді сказати, що активний учасник цієї групи за попередній злочин вже на лаві підсудних.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

Але я добре розумів, що даючи відповідь на коментарі деяких «діячів», які, до речі, самі при зустрічі з правопорушниками накладають “повні штани”, а сміливими стають, лише пишучи коментарі вдома на дивані, я міг би нашкодити роботі слідчих та групи співробітників, що працювала по збору доказів і вдень і вночі.

Тому, зараз я можу повідомити, що в результаті злагодженої роботи Сторожинецького відділу поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецької місцевої прокуратури всім чотирьом учасникам даної групи було оголошено про підозру у вчинені хуліганства за трьома епізодами і вони постануть перед судом.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

За вчинення злочину їм загрожує до 4-х років позбавлення волі.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

Хочу доповнити, що під час розслідування деякі очевидці не дуже охоче давали покази, або взагалі казали, що “нічого не бачили” (певне це ті, хто писав гнівні коментарі). Не зважаючи на це, слідчим вдалось зібрати належну доказову базу і довести справу до логічного завершення.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

Хочу запевнити, що працівники Сторожинецької поліції і в подальшому впевнено стоятимуть на сторожі захисту прав і свобод громадян.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

З повагою, начальник Сторожинецького районного відділу поліції Станіслав Степанов

Категорія: Кримінал Статті
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ