Бійці Сторожинецької тероборони взяли призове місце на Чемпіонаті з тактичної швидкісної стрільби

В спортивно-стрілецькому клубі “Карабін”, що знаходиться у Львові, до Дня захисника України вперше в історії держави було проведено Чемпіонат з тактичної швидкісної стрільби Західного регіону серед підрозділів територіальної оборони та резервістів.

Всі учасники змагань отримали ідентичне екіпірування – каску, бронежилет, автомат та 40 набоїв. Стрільба проводилася з автомобіля, на середніх та надкоротких дистанціях, в русі, з різними маніпуляціями типу тактичної перезарядки тощо.

Наша команда для проведення змагань вибирала особовий склад з більш досвідчених бійців, які пройшли зону бойових дій, щоб захистити імідж Чернівецької області на рівні Західного регіону.

Буковину представляли бійці Сторожинецького батальйону територіальної оборони, оскільки вони нещодавно зайняли перше місце у обласних змаганнях 107 бригади територіальної оборони і, відповідно, були направлені на змагання Західного регіону.

“Всі бійці нашої команди показали одні з кращих результатів за всіма видами змагань та зайняли ІІІ місце в загальному заліку серед 9 команд, – розповідає командир військової частини А7187, майор Олексій Павлюк. – Хочу відзначити молодшого сержанта резерву Івана Чунтула та молодшого лейтенанта резерву Бориса Грозовського, які достойно показали свої навички та вміння у даних змаганнях, відстоявши імідж Чернівецької області та нашої бригади”.

Категорія: АТО Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ